Generalpartner

TINE

 

TINE ønsker å skape et mer aktivt Norge og bidra til gode matopplevelser. Vi er derfor stolt sponsor til Joshua King Football Academy der barn og ungdom kan selv delta, lære og skape gode opplevelser.

Sponsor

Coop

Coop er en av Norges største støttespillere til barne- og breddeidretten over hele landet. Omtanke, og det å gi tilbake til samfunnet, er en av Coops verdier og en del av vår egenart som medlemseid bedrift. En trygg og meningsfull fritid for barn er noe vi i Coop jobber med hver dag gjennom Coop-dugnaden, sammen med Røde Kors. Vi er derfor veldig glade for å kunne støtte Joshua King sin gratis fotballskole, som vil skape minner for livet for mange kommende små stjerner.

Sponsor

USBL

USBL er et av Norges største boligbyggelag, med over 95000 medlemmer og 1500 borettslag og sameier som vi forvalter over hele Østlandet. Med USBL sin mangeårige erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet.

Sponsor

Thon Hotels

Thon Hotels tar sitt samfunnsansvar seriøst. Som en stor hotellaktør en forpliktelse til å bidra med aktivt miljø- og samfunnsengasjement. Som en del av Olav Thon Gruppen, følger Thon Hotels konsernets retningslinjer i forhold til samfunnsansvar. Bærekraftig mat, miljø og grønn drift er pilarer Thon verdsetter!

Sponsor

Stovner Senter

Stovner Senter utmerker seg med sine 90 leietakere som et av Norges største lokalsenter, sentralt beliggende øverst i Groruddalen i Oslo. Senteret har et stort mangfold av butikker, tjenester og servicefunksjoner, og er en populær møteplass for folk i alle aldre.