Sponsor

USBL

USBL er et av Norges største boligbyggelag, med over 95000 medlemmer og 1500 borettslag og sameier som vi forvalter over hele Østlandet. Med USBL sin mangeårige erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet.

Sponsor

Peppes Pizza

Likt og delt siden 1970.

Peppes Pizza er en del av Dely AS, som er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på rundt 1,4 milliarder kroner fordelt på over 140 restauranter og kaféer. Dely AS driver kjente nasjonale merkevarer som Peppes Pizza, La Baguette, Fattigmann, Kjøkken og Kaffe og Eataly, i tillegg til internasjonale merkevarer som Starbucks® og TGI Fridays™.

Sponsor

Ferd

Det er et velkjent faktum at Oslo er en delt by – med store forskjeller i levevilkår mellom bydeler i øst og vest. Slik har det vært lenge. Og forskjellene øker, til tross for uttalt bekymringer fra byens politikere, og mange tiltak som er ment å bøte på utviklingen. Ferd bidrar til å redusere disse forskjellene gjennom sin Oslo-satsing hvor samarbeid med Zuccarellostiftelsen er en av flere innsatspunkter.

Sponsor

XXL

XXL er Norges største sportskjede med 38 varehus over hele landet, i tillegg til å ha Nordens største sportsbutikk på nett. XXL ønsker å gjøre sport og friluftsliv tilgjengelig for alle og har derfor samlet utstyr til mange aktiviteter og sporter under samme tak.

Sport og friluftsliv bidrar også til å inspirere barn og unge til å være aktive, og bryter ned barrierer og skillet i samfunnet. Sport er felleskap og dermed en viktig arena for å forhindre utenforskap – XXL ønsker å være med på dette. Det er også derfor XXL har gått inn som en støttespiller og sponsor for JKFC.

Dette er XXLs visjon: «All sports united. Sports unite all».