Sponsor

Coop

Coop er en av Norges største støttespillere til barne- og breddeidretten over hele landet. Omtanke, og det å gi tilbake til samfunnet, er en av Coops verdier og en del av vår egenart som medlemseid bedrift. En trygg og meningsfull fritid for barn er noe vi i Coop jobber med hver dag gjennom Coop-dugnaden, sammen med Røde Kors. Vi er derfor veldig glade for å kunne støtte Joshua King sin gratis fotballskole, som vil skape minner for livet for mange kommende små stjerner.

Sponsor

USBL

USBL er et av Norges største boligbyggelag, med over 95000 medlemmer og 1500 borettslag og sameier som vi forvalter over hele Østlandet. Med USBL sin mangeårige erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet.

Sponsor

Peppes Pizza

Likt og delt siden 1970.

Peppes Pizza er en del av Dely AS, som er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på rundt 1,4 milliarder kroner fordelt på over 140 restauranter og kaféer. Dely AS driver kjente nasjonale merkevarer som Peppes Pizza, La Baguette, Fattigmann, Kjøkken og Kaffe og Eataly, i tillegg til internasjonale merkevarer som Starbucks® og TGI Fridays™.

Sponsor

Ferd

Det er et velkjent faktum at Oslo er en delt by – med store forskjeller i levevilkår mellom bydeler i øst og vest. Slik har det vært lenge. Og forskjellene øker, til tross for uttalt bekymringer fra byens politikere, og mange tiltak som er ment å bøte på utviklingen. Ferd bidrar til å redusere disse forskjellene gjennom sin Oslo-satsing hvor samarbeid med Zuccarellostiftelsen er en av flere innsatspunkter.

Sponsor

3v3 Norge

Fotball handler om glede, samhold og aktivitet. 3v3 fotball bringer løkkefotballen tilbake på banen!

3v3 fotball på små baner er et spennende turneringskonsept med fokus på inkludering og glede for både deltagere og tilskuere. Etter 11 år år med våre turneringer, er den godt kjent i Norge.

Siden starten i 2011 har vi arrangert 3v3 Norge turneringer over store deler av landet. I 2022 vil vi også arrangere 3v3 turneringer i England og Tyskland.

3v3 Norge AS er Europas største leverandør av 3v3 baner.