Program

Presse

Presse

Pressen er velkommen på arrangementet alle dager, men må booke tid i forkant for 1 til 1 intervjuer med Joshua King. Send mail til daglig leder, Karl Henrik Felde på karl@winnersmanagement.no

Lørdag 25.06.22

Registrering (G1-G8): 08:30-09:00

Registrering (G9-G16): 09:00-09:30

Åpning/Pressekonferanse: 09:30-10:00

Trening: 10.00-12.00

Lunsj: 12.00-13.00

Trening: 13.00-15.00

 

Søndag 26.06.22

Registrering alle: 09:30-10:00

Trening: 10.00-12.00

Lunsj: 12.00-13.00

Trening: 13.00-15.00

Avslutning: 15:00-16:00


Mat

Det vil bli servert lunsj lørdag og søndag. Det vil bli tatt hensyn til allergier og eventuelle matrestriksjoner så lenge deltagerne har meldt fra om dette. JKFA har sammen med sine sponsorer fokus på sundt kosthold med riktig næring. Deltagerne kan derfor ikke ha medbragt eller kjøpe i kiosken under arrangementet uten at dette på forhånd er avtalt med JKFA.

Forsikring

Alle deltagerne må selv sørge for at de er forsikret i henhold til skader, tyveri ol. som kan oppstå på arrangementet

Informasjon  – Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og har derfor valgt å dele de 400 deltagerne inn i kohorter på maks 20stk. Disse 20 gruppene vil bli holdt fraskilt fra hverandre under hele arrangementet. Hver gruppe vil ha en ledsager som er utstyrt med antibac som skal brukes før og etter trening og lunsj. Ledsageren vil hente lunsj til alle deltagerne og vise vei til området det skal spises på. Hver kohort vil ha sin egen garderobe utstyrt med antibac. Foreldrene kan stå utenfor merket område og vil ikke ha tilgang til selve arenaen.

Parkering

Det vil være avgiftsbelagt parkering for deltagere på Haavard Martinsens vei 30 (Idrettens hus) Denne ligger vis a vis Stovner Sportsklubb sitt anlegg og vil være merket med parkering Joshua King Football Academy deltagere. Kommer man fra Østre Akervei (163) og inn på Haavard Martinsens vei vil parkeringen ligge på venstre hånd, og motsatt om man kommer kjørende ned Haavard Martinsens vei fra Stovner.

Trenere og crew kan parkere ved stadion.


Helsepersonell

Røde Kors er til stede med kvalifisert førstehjelpspersonell.

Foresatte

Foresatte er velkommen til å se på treningene, men må oppholde seg utenfor de oppmerkede banene. Foresatte skal ikke forstyrre deltagerne under selve treningene og må vente til pausene før de kan snakke med barna. Om man må ha kontakt med barna utenom pausene må man henvende seg til et crew medlem fra JKFA. Barna vil da bli hentet ut av treningen.

Kiosk

Stovner Sportsklubb vil holde kiosken åpen for foresatte og tilskuere.

Fotografering

Når deltagerne melder seg på Joshua King Football Academy godkjenner du at JKFA og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under arrangementet, og at disse bildene og filmene kan brukes i JKFA og deres samarbeidspartneres markedsmateriell under og i ettertid av arrangementet.

Utstyr

Deltagerne vil få t-shirt, shorts og sokker som må brukes under hele arrangementet.

Husk å ta med

  • Klær etter vær
  • Drikkeflaske
  • Leggskinn
  • Fotballsko

Holdninger

  • JKFA aksepterer ikke mobbing, dårlige kommentarer eller rasistiske uttalelser.
  • JKFA forventer at barna støtter hverandre slik at dette blir et positivt og minnerikt arrangement for deltagerne.
  • JKFA oppfordrer foreldre og foresatte til å ha samtaler rundt dette i forkant av arrangementet.